Načelnik

Pozdravna riječ načelnika

Poštovane Bistričanke i Bistričani, korisnici interneta, pred Vama je nova web stranica Općine Marija Bistrica na kojoj će kvalitetno, brzo, i odgovorno biti objavljivane sve bitne informacije za život i razvoj Marije Bistrice i njenih mještana.

Novoizabrana bistrička vlast, na ovoj stranici objavljivat će sve važne odluke, dokumente i razvojne projekte u funkciji razvoja bolje Bistrice.
Nova web stranica povezat će i umrežiti Općinu Marija Bistrica i Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke s cijelim Zagorjem, Hrvatskom i svijetom. Web stranica će posebice biti mjesto umrežavanja mladih, obrazovanih i kreativnih Bistričana, koji će nuditi svoje ideje za sadržajniji život i novo zapošljavanje u Mariji Bistrici.

Svaki segment života i rada u Mariji Bistrici, od rada općinske vlasti do kulturno-duhovnog i turističkog razvoja naći će svoje mjesto na webu. Svi stanovnici Marije Bistrice moći će na ovom mjestu pratiti zakonitost rada općinske vlasti, te ulaganje i trošenje javnog novca.

Nova znanja i informacije, kao temelj suvremenog načina života i donošenja odluka, kojima će biti potpuno otvorena nova web stranica, unaprijedit će kvalitetu našeg života i zainteresiranoj javnosti u najboljoj vjeri predstaviti gospodarski, kulturno-duhovni, turistički i sveukupni život Općine Marija Bistrica.

Pored ostalih vrijednosti, ova web stranica Općine Marija Bistrica, pokazat će snagu, ljepotu i dušu našega mjesta, koje će dobrotom i znanjem ljudi, uz pomoć Majke Božje Bistričke zasjati punim sjajem.

Dobro došli na novu web stranicu, na korist osobnog dobra mještana i općeg dobra Marije Bistrice!

Načelnik Općine Marija Bistrica:
— Josip Milički, ing.